Γνωρίστε μας

Η εκδήλωση των ονείρων σας
ξεκινάει εδώ!

Είμαι η Αριάδνη Πετροχείλου, ιδιοκτήτρια του Elan Events.

Σύζυγος και μαμά τριών υπέροχων παιδιών θυμάμαι πάντα να περιτριγυρίζομαι από κόσμο και να απολαμβάνω να οργανώνω γιορτές, εκδρομές, πάρτι και συναθροίσεις κάθε τύπου.

Πάντα καλά οργανωμένη μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια.

Οι συνεργάτες μου και εγώ κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τη δημιουργία μίας μοναδικής εκδήλωσης ανεξάρτητα από τη θεματολογία, η οποία παραμένει ανεξάντλητη. Χάρη στο δίκτυο που έχουμε δημιουργήσει μπορούμε να υποστηρίξουμε την οργάνωση του γάμου σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, το παιδικό σας πάρτι ή ακόμη και την εταιρική σας εκδήλωση.

Εσείς και η επερχόμενη εκδήλωσή σας είναι αυτό που θα φέρει την επόμενη έμπνευση! Πάμε μαζί να δημιουργήσουμε ονειρεμένες στιγμές! Τις δικές σας στιγμές!

Τι κάνουμε

Γάμος

Σε εκκλησία, σε δημαρχείο ή στη παραλία η ομάδα μας θα διασφαλίσει ότι η τελετή αλλά και η δεξίωση θα καλύψουν τις ανάγκες σας και εκείνη η μέρα θα είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής σας!

Βάπτιση

Ετοιμαστείτε για να απολαύσετε την πιο χρωματιστή και χαρούμενη γιορτή για τους μικρους μας αγαπημένους! Κορίτσι ή αγόρι, το σίγουρο είναι πως η σημαντική του αυτή μέρα της βάπτισης θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια!

Παιδικό πάρτι

Για τους μικρούς μας απαιτητικούς πελάτες είμαστε εδώ για να κάνουμε το όνειρο τους πραγματικότητα!

Εταιρική εκδήλωση

Ανεξάρτητα από το είδος της εκδήλωσης ή το μέγεθος της εταιρείας αναλαμβάνουμε τη επιτυχημένη διεκπεραίωση προκειμένου να γίνει προώθηση των προϊόντων σας, εκπαίδευση προσωπικού ή πελάτων ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση σύσφιξης σχέσεων μεταξύ συνεργατών.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και βήμα βήμα να οργανώσουμε την εκδήλωση που έχετε φανταστεί!
Κλείστε το ατομικό σας ραντεβού και μοιραστείτε αυτό που οραματίζεστε μαζί μας!